Próbowałem kilku podkładek podnośnika, w tym poliuretanowych i gumowych. Problem z gumowymi polega na tym, że bardzo się odkształcają pod wpływem nacisku. Oba typy wydają się wywierać nacisk na otaczające wykończenie, gdzie znajdują się odsłonięte spawy zaciskowe. Nie zdejmowałem wykończenia wokół spawów zaciskowych, ale wydaje się, że jest duża szczelina, zanim pojawi się jakakolwiek struktura.
Najlepszym rozwiązaniem, jakie znalazłem, jest ten metalowy
https://smile.amazon.com/gp/product/B081ZZBH26/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&th=1. Ta podkładka zawiera kilka wbudowanych magnesów i bardzo łatwo pasuje do tylnych punktów podnoszenia. Z przodu podważyłem wykończenie na zewnątrz, aby wsunąć podkładkę w pełni wokół odsłoniętego spoiny zaciskowej.
Dodałem kilka zdjęć w celach porównawczych. Jak wspomniałem wcześniej, moje obecne zrozumienie (w oparciu o konstrukcję dołączonego podnośnika nożycowego) jest takie, że P8 musi być podnoszony przez odsłonięte spoiny zaciskowe (i z powodzeniem zrobiłem to za pomocą podnośnika podłogowego, który miał ochronną gumę).