OK, musi mi czegoś brakować, przejrzałem ustawienia i nie widzę sposobu na wyłączenie składania lusterek bocznych po zablokowaniu. Niespecjalna instrukcja obsługi również o tym nie wspomina. Co pomijam? T5 żony ma takie ustawienie.
Dzięki, sprawdzę. W T5 jest to w menu.
Jest TAK wiele funkcji, których wydaje się brakować w każdej linii wyposażenia Volvo. Sam pochodzę z Audi i jestem zdumiony, że używają tych samych fizycznych części, ale nie potrafią uruchomić aplikacji Android Automotive!To dlatego chciałbym, żeby można je było wyłączyć w menu. Jestem prawie pewien, że w T5 jest to możliwe. Tak wiele funkcji, które pominęli w P8.
Uważam, że jest to w menu IHU. Muszę sprawdzić. Nie wyłączyłbym tej funkcji. Złożone lusterka oznaczają, że samochód jest zablokowany. Rozłożone lusterka sprawią, że zainteresowane osoby pomyślą, że Twój samochód został niezablokowany.OK, muszę coś przeoczyć, przejrzałem ustawienia i nie widzę sposobu na wyłączenie składania lusterek bocznych po zablokowaniu. Nieliczna instrukcja obsługi również o tym nie wspomina. Co przeoczyłem? T5 żony ma takie ustawienie.
Wygląda na to, że wasi przestępcy są o wiele sprytniejsi od naszych.Uważam, że jest to w menu IHU. Muszę sprawdzić. Nie wyłączyłbym tej funkcji. Złożone lusterka oznaczają, że samochód jest zablokowany. Rozłożone lusterka sprawią, że zainteresowane osoby pomyślą, że Twój samochód jest niezablokowany.