Jakieś plotki lub pomysły na temat aktualizacji 2.11?
..nadchodzą nowe funkcje?
..nadchodzą nowe funkcje?
Bardzo pomocne, poczekam na OTA. Wielkie dzięki.Zgadza się. W tej chwili musiałbyś udać się do dealera Volvo, aby to zainstalować. Według Volvo aktualizacje oprogramowania są dostępne drogą radiową w ciągu 2-3 tygodni od daty premiery, która w przypadku 2.11 przypada na 4 września.
Rozmawiałem o tym z moim dealerem. Mówi, że Volvo przetestowało tę funkcję wewnętrznie, ale nie przeszła ona kontroli jakości, więc odłożyli ten pomysł na półkę.Still no wireless CarPlay though…..
Odebrałem mój nowy 2023 (zobacz inny wątek z smutnym zniszczeniem mojego 2021) i przyszedł z 2.11.Jedynym sposobem na umożliwienie bezprzewodowego CarPlay/Android Auto bez dongla byłby pakiet modernizacyjny oferowany przez Volvo. Teraz, jak prawdopodobne jest, że Volvo zaoferuje tę aktualizację i za ile, nie wiem. Jeśli druga aktualizacja obecnych samochodów się wydarzy (i ta aktualizacja otrzyma zupełnie nowy, wydajny sprzęt), możemy otrzymać pakiet modernizacyjny.
Stopień zużycia baterii telefonu? To samo zużycie baterii powinno dotyczyć wszystkich pojazdów, które mają CarPlay/Android Auto, w tym Volvo.Odebrałem mojego nowego 2023 (zobacz inny wątek z smutnym zniszczeniem mojego 2021) i przyszedł z 2.11.
Muszę przejrzeć więcej opcji. Kilka dodatkowych opcji personalizacji, ale nic wielkiego.
Sprzedawca, który był wyraźnie obeznany z Recharge, powiedział, że Volvo nie planuje bezprzewodowego Carplay ze względu na stopień zużycia baterii telefonu.
To samo z moim samochodem, coś, co zaczęło się niedawno, więc spróbuję zresetować IHU dzisiaj i zobaczyć, czy to pomoże, ponieważ minęło sporo czasu od mojego ostatniego resetu.Tak, to samo z moim aparatem. Obraz regularnie migocze i zawiesza się każdego ranka, kiedy wyjeżdżam z garażu.
Mam coraz więcej problemów z tym i również błąd "kamera niedostępna" po zaparkowaniu na słońcu (ale nie zawsze jest tak gorąco). Początkowo myślałem, że to kamera próbuje przełączać się między cofaniem a 360, ponieważ parkuję bardzo blisko innych obiektów w moim garażu, ale zauważyłem również migotanie na pustych parkingach, więc może to wina najnowszego oprogramowaniaTo samo z moim samochodem, coś, co zaczęło się niedawno, więc spróbuję zresetować IHU dzisiaj i zobaczyć, czy to pomoże, ponieważ minęło sporo czasu od mojego ostatniego resetu.
Właśnie zrobiłem aktualizację w moim xc40 z 2022 roku. Samochód teraz nie chciał się uruchomić, ale mam YouTube.Jakieś plotki lub pomysły na temat aktualizacji 2.11? ..czy nadchodzą nowe funkcje?