Pojawiła się w zeszłym tygodniu w "sklepie" i jest to poręczna aplikacja radaru pogodowego.
Może nie wdrożona na całym świecie (mieszkam w Szwajcarii).
Może nie wdrożona na całym świecie (mieszkam w Szwajcarii).
EDIT UPDATE: Ten wątek dyskusji skłonił mnie do przeprowadzenia małych badań. Odwiedź te i podobne strony, aby lepiej zrozumieć różnice między tym, na co pozwala Volvo, a tym, na co pozwala Google, oraz jak obejść wszelkie ograniczenia, które uważasz za nierozsądne lub nie do przyjęcia:Mój Ram 2500 miał pogodę, wyniki sportowe, dane o ruchu drogowym itp., itd., itd. 10 lat temu... Volvo jest tak daleko w tyle za konkurencją, że to szczerze mówiąc żenujące..
Chcę sieci pogodowej dla Kanady. Tak jak w moim telefonie komórkowym. Proste, łatwe i dość precyzyjne. Jeśli zamierzasz umieścić Google w samochodzie, dlaczego nie skonfigurować go poprawnie, a nie w połowie? Mam xc40 recharge i to jedna rzecz, która mnie rozczarowuje w samochodzie, aplikacja Google i aplikacja Volvo Car, jest zbyt podstawowa. Nawet Hyundai ma wszystko w swojej aplikacji. Od wyboru temperatury w samochodzie po otwieranie lub zamykanie okien/szyberdachu. Mogę tylko obsługiwać okna, jeśli jestem w zasięgu breloka, a nie aplikacji. Wstyd Volvo za to.Zainstalowałem to tutaj w Kanadzie. Uważam, że jest dość podstawowe. Brak legendy dla znaczeń różnych kolorów. Nie sądzę, żebym to zatrzymał.
Mam 100% racji, problem "dla mnie" nie polega na uzyskaniu raportu pogodowego, ale na niezdolności producentów samochodów do dostarczania podstawowych opcji w samochodzie za 60 tys. dolarów. Ponadto radar na żywo jest bardzo cenny podczas podróży. Ponownie, "dla mnie" to tylko kolejna porażka linii produktów. Aktualizacje, które są anulowane lub wycofywane, podstawowe aplikacje, które pojawiają się dosłownie lata później niż prawie każdy inny producent samochodów, to wszystko rzeczy, które sprawiają, że nie chcę patrzeć na Volvo przy przyszłym zakupie. Cadillac Lyriq ma niesamowity system informacyjno-rozrywkowy.Chodzi mi o to, że szczerze mówiąc, prawdopodobnie nie używałbym tego zbyt często, ponieważ mogę po prostu zapytać Google'a o pogodę.