Volvo XC40 Forum banner

Jak znaleźć naklejkę na szybę dla Volvo XC40?

9.6K views 6 replies 7 participants last post by  XC40/HOBB  
#1 ·
Witajcie wszyscy!
Chciałbym otrzymać naklejkę na szybę dla mojego Volvo XC40. Chciałem wiedzieć, jak mogę uzyskać naklejkę na szybę po numerze VIN? Wybieram między dwoma i naprawdę chcę ten z lepszymi opcjami i pakietami. Czy istnieje jakiś sposób, aby wyciągnąć te informacje?

#2 ·
#3 ·
Z jakim innym pojazdem porównujesz XC40? To może pomóc w udzieleniu lepszej porady, wykraczającej poza same opcje i pakiety. Ponadto, wybierając między dwoma samochodami, warto wziąć pod uwagę takie czynniki, jak przebieg, historia serwisowa i pozostała gwarancja. Czasami samochód z mniejszą liczbą opcji, ale lepszym serwisem, może być mądrzejszym zakupem na dłuższą metę. Informuj nas na bieżąco o tym, między czym się decydujesz!

#6 ·
Zastanawiam się, czy ECU XC40 nadaje dane na żywo, takie jak stan naładowania akumulatora (dla Recharge), rozkład momentu obrotowego lub intensywność regeneracji za pośrednictwem standardowych narzędzi OBD-II - czy też do pełnego dostępu wymagane jest coś takiego jak VIDA Volvo?
Troszkę odbiegając od tematu, ale mamy urządzenie Bluetooth OBDII i aplikację Carscanner... daje to pewne informacje (napięcie, prąd, moc, stan naładowania, prędkość, prędkość silnika itp.), ale trochę ograniczone w porównaniu do tego, co widać u YouTuberów pokazujących z innymi markami/modelami samochodów.